Found Bugs

Report here any bug you find on the TestServer.
Please keep it limited to bugs that ONLY occur on the TestServer after a patch. Bugs that happens in both Test & Main Server must be reported in the classic Bug Report forum.
Cotton
Posts: 4
Joined: Sat Mar 31, 2018 4:20 pm

Found Bugs

Postby Cotton » Sun May 06, 2018 6:26 am

1. Yllse Portal not correct
2. Move to Village not working

Cotton
Posts: 4
Joined: Sat Mar 31, 2018 4:20 pm

Re: Found Bugs

Postby Cotton » Sun May 06, 2018 6:35 am

Also not sure if this intended but seems like stuff is in overdrive, guards are running around alot more, mail icon flashing fast , only on for 5 min and only noticed these small things. post more if i notice anything else (Y)

mewraja
Posts: 536
Joined: Fri Jul 08, 2016 12:30 am

Re: Found Bugs

Postby mewraja » Sun May 06, 2018 8:19 am

Also 60 fps doesn't seem to work.

User avatar
SimpleStupid
Posts: 1477
Joined: Wed Feb 23, 2011 5:17 am

Re: Found Bugs

Postby SimpleStupid » Sun May 06, 2018 2:46 pm

mewraja wrote:Also 60 fps doesn't seem to work.


Mouse only so far.
顺风速上可装逼,逆风回城可挂机 8-)

User avatar
GMSignPainter
Site Admin
Posts: 2583
Joined: Fri Oct 09, 2009 10:18 pm
Location: Lyon - France
Contact:

Re: Found Bugs

Postby GMSignPainter » Sun May 06, 2018 7:18 pm

Cotton wrote:1. Yllse Portal not correct
2. Move to Village not working

I fixed the move to Village.
What's wrong with Yllse Portal?

Cotton
Posts: 4
Joined: Sat Mar 31, 2018 4:20 pm

Re: Found Bugs

Postby Cotton » Sun May 06, 2018 9:15 pm

Well now that its an open zone shouldn't it act like the WG portal?

User avatar
GMSignPainter
Site Admin
Posts: 2583
Joined: Fri Oct 09, 2009 10:18 pm
Location: Lyon - France
Contact:

Re: Found Bugs

Postby GMSignPainter » Sun May 06, 2018 9:17 pm

Well Yllse Portal allows you to teleport to Yllse areas, just like always.
But I see your point, although it has nothing to do with this Beta testing :p
You should talk about it within the Suggestions forums or Discord's #suggestions channel.

Cotton
Posts: 4
Joined: Sat Mar 31, 2018 4:20 pm

Re: Found Bugs

Postby Cotton » Sun May 06, 2018 9:21 pm

Meh, i see what you mean. honestly its fine just came to my attention when "move to village" was broken had to port 2 different times to get back to town.

but on another note mouse is smooth so far (Y)


Return to “[Beta] Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests