Ingame autoclick is not working properly

Report here any bug you find on the TestServer.
Please keep it limited to bugs that ONLY occur on the TestServer after a patch. Bugs that happens in both Test & Main Server must be reported in the classic Bug Report forum.
User avatar
Miss Q
Posts: 221
Joined: Sun Nov 21, 2010 12:05 pm

Ingame autoclick is not working properly

Postby Miss Q » Sat May 21, 2016 6:44 am

With the in game autoclick, constantly my thief would only attack once on the monster and then stop attacking. I had to keep moving my mouse on and off the monster to continue attacking.
.:: Nation: Yllse
.:: Character name: MissQ
.:: Class: Priest

User avatar
Ampz
Posts: 160
Joined: Tue Nov 17, 2015 9:10 pm

Re: Ingame autoclick is not working properly

Postby Ampz » Sun May 22, 2016 12:21 am

Maybe some admin can move this bugg report to this bugg's section on the beta forum.

Ya, it's happened to me too, while i was playing.

(Render 800x600, screen size 1920x1080, hardware, windows mode).
The Syndicate| Ampz |

Its GG :phone:

User avatar
Miss Q
Posts: 221
Joined: Sun Nov 21, 2010 12:05 pm

Re: Ingame autoclick is not working properly

Postby Miss Q » Sun May 22, 2016 12:42 pm

Whoops, posted in the wrong section. '-_-
.:: Nation: Yllse
.:: Character name: MissQ
.:: Class: Priest

User avatar
bminickw
Posts: 846
Joined: Fri Jun 14, 2013 9:27 pm

Re: Ingame autoclick is not working properly

Postby bminickw » Sun May 22, 2016 3:47 pm

When trying to add stat points with autoclicker you have to constantly move your mouse.
Streaming Dragon Raja Gameplay -- https://www.twitch.tv/bminickwtv


Return to “[Beta] Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest