job tool bug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thezchk
Posts: 86
Joined: Wed Apr 21, 2010 6:40 pm

job tool bug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postby thezchk » Mon Nov 05, 2012 2:42 am

GM urgent now doing job dont have to equiped job tools just have it in bag is ok
BUT the weopon or rare(dagger) u equiped will - duration!!!!!! Pls fix this my rare almost break!!!!!!!!!!!!!! pls recover my duration!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bioz is the best :)

User avatar
Ipwn_
Posts: 959
Joined: Mon Apr 11, 2011 5:25 am

Re: job tool bug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postby Ipwn_ » Mon Nov 05, 2012 4:32 am

First, if your rares break, they simply get put to the merchant board now. So it wouldn't be gone forever, itd be there with 0/0 dura, just waiting to get repaired.

Second, just use a normal weapon to kill mobs until this gets fixed. Its not an "urgent" bug. Just an inconvience that makes the feature not as great. You are still able to do jobs and still able to get materials. Just be careful what you have equipped.

User avatar
Dragonrajashop
Posts: 1015
Joined: Wed Feb 01, 2012 8:35 pm

Re: job tool bug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postby Dragonrajashop » Tue Nov 27, 2012 2:05 pm

(Y) Was "NOTED" long ago.... But you GMs fail to read.
Symtex

GMSpherix
Site Admin
Posts: 799
Joined: Mon Dec 21, 2009 11:00 pm

Re: job tool bug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postby GMSpherix » Tue Nov 27, 2012 2:14 pm

Thanks! Always so helpful (Y)
Check us out on Image
Or follow us on   Image


Return to “Solved”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest