HELL公會各種惡行

Chinese
queeniecute

Re: HELL公會各種惡行

Postby queeniecute » Sun Jun 05, 2011 8:55 am

SNOOPY38 wrote:KBS:一開頭我好聲好氣咁勸你
話人賤人叫好聲好氣?咁我話你係賤種,ON9仔,係贊你呀!卜街,有無錯呀!

你唔流?我在會的時候,會長只有一個yin,你既然不是他,你就不要說什麼是前會長的態度同我說,你沒資格,你一日都沒有做過我會長,流到卜街!傻仔,一定是你!死傻西!

你話會員買野唔知價,你呢個理論又証明你係低能仔!
你出街買野,格價的責任係你自己,比喻你去百佳買件野,10元,之後見惠康做特價9元,咁你話百佳呃9你?通唔通先!
呢個道理係人都明白啦,係咪呀?傻西

屈9人亂說你同qq最似,你兩個結婚啦!兩個傻西真係天生一對,笑死人!

我屈人 ? 你食屎大架 ? 食到個腦生晒屎 ?
你屈我就差唔多, 你點同你個會d 人講我你心照
你話我日撚日都串你呀ma, 我成日diu 9 你係你忍我呀ma
你講得出呢句就知係有病
會員唔知價無錯佢自己有責任
問題在於你唔好明知佢唔知價就專登貴d 賣比佢
你當d 會員水魚咁禁
人地買完知貴唔diu 9 你係人地有品
你低買貴賣比自己會員就係死cheap 鳩
玩game 為求開心., 搞到會員個個憎你可能你會好興奮
因為你心理變態 , 你講乜撚野比喻 ?
你要講百隹惠康我同你講
人地職員都有員工折扣啦, 你有無平過比人呀?
就算無discount 都唔撚會貴過出面啦下話
同埋唔該你一係就講廣東話, 一係就講國語
唔好兩溝 , 笑撚大人地個口, 死雜種

KBS

Postby KBS » Sun Jun 05, 2011 11:59 am

賤人對比起D人講晒粗口問候人地家人既唔算好聲好氣?
會長係得YIN一個.?佢唔係做足咁耐嫁啵
睇相都見到2階喇..你自己唔記得就唔好死撐
OK..你要話得佢一個係會長..而又話佢冇玩
咁佢冇玩後比左AC我同某幾人
我仲流唔流?
兩點加埋都叫流你就真係..唉..我真係好可憐你

百佳惠康都出埋黎~勁
你係要強詞奪理你慢慢喇
QUEENIE已經講中POINT
FOR EXAMPLE...
而家SARD 50RE左右
如果有會員唔知價而要賣既話
佢出20-30RE果時我會同佢講正價係50比50RE佢而唔會抽人水

我前排懶得去打先出高少少150RE買左自己人本紅書當SPONSOR多少少佢買PILL
到後尾我要升紋咪幾個會員一齊幫我打料
自己人就好應該互相幫助..唉..算喇講咩你都聽唔入嫁喇
Last edited by KBS on Sun Jun 05, 2011 3:27 pm, edited 1 time in total.

NoRess

Postby NoRess » Mon Jun 06, 2011 5:34 am

lol!!

hell 公會那麼強?

那你當初 還求我入你公會阿?

hell公會不要再這耍嫩了 我一年沒玩 你都沒變強..

去玩單機遊戲好了= =''
-max height for signatures are 250 pixels. Please adjust your signature to fit this standard. Thanks

Langie

Postby Langie » Mon Jun 06, 2011 12:02 pm

一年沒玩, NoRess依然厲害 :o

Jacko

Postby Jacko » Mon Jun 06, 2011 2:52 pm

Langie wrote:一年沒玩, NoRess依然厲害 :o

完全同意 :W:

queeniecute

Postby queeniecute » Tue Jun 07, 2011 12:09 am

昨天邊戰4.5 個人圍嘔noress 他都共罩雷提 @o@

kingson54088

Postby kingson54088 » Sun Jun 12, 2011 12:31 pm

SNOOPY這隻狗原來逃到這來啦?
讓我來說說SNOOPY的過去吧-.-
這狗可有名了,在以前的play3龍族
就是三國玩家公幹的狗
為什麼呢?
這狗有個特性就是憎恨台灣人
我奉勸所有台灣玩家不用把它當人看
在play3連他同個國家同個工會的人都不挺他
只因他無理兼白目嘴巴臭就不用說了
到play3後期,大家都練強了,他就只能到3個國家都開了小號
一天到晚亂pk偷偷殺人,邊戰就到處給人22
就SB1個
注意他只能殺:
1.不會動的玩家
2.不在電腦前面的玩家
所以不用跟他說太多,殺就對了,外掛不要用但是對這種人就用外掛懲罰他吧(犯賤咩~)
還有當他被冰山跟箴言就是登出 這就是他慣用的伎倆
還有上了長2打人打不死人就跑 沒了2就快逃走補了長2再來偷打
像這種只會偷雞摸狗的畜牲
真實生活可能壓力太大
遊戲裡遊戲外都應該不正常?

順便問下這ser的台人都在BSS?
不知道是否歡迎我們這另外一批台人,呵呵 ^_^

queeniecute

Postby queeniecute » Sun Jun 12, 2011 3:56 pm

3個國家也有台灣人阿 :) 拜國比較多吧 o.o

fenyan

Postby fenyan » Sun Jun 12, 2011 4:34 pm

kingson54088 wrote:SNOOPY這隻狗原來逃到這來啦?
讓我來說說SNOOPY的過去吧-.-
這狗可有名了,在以前的play3龍族
就是三國玩家公幹的狗
為什麼呢?
這狗有個特性就是憎恨台灣人
我奉勸所有台灣玩家不用把它當人看
在play3連他同個國家同個工會的人都不挺他
只因他無理兼白目嘴巴臭就不用說了
到play3後期,大家都練強了,他就只能到3個國家都開了小號
一天到晚亂pk偷偷殺人,邊戰就到處給人22
就SB1個
注意他只能殺:
1.不會動的玩家
2.不在電腦前面的玩家
所以不用跟他說太多,殺就對了,外掛不要用但是對這種人就用外掛懲罰他吧(犯賤咩~)
還有當他被冰山跟箴言就是登出 這就是他慣用的伎倆
還有上了長2打人打不死人就跑 沒了2就快逃走補了長2再來偷打
像這種只會偷雞摸狗的畜牲
真實生活可能壓力太大
遊戲裡遊戲外都應該不正常?

順便問下這ser的台人都在BSS?
不知道是否歡迎我們這另外一批台人,呵呵 ^_^

拎北第一個不歡迎-.- 名牌都已經來這邊了 你還在給我混

Return to “中文”