HELL公會各種惡行

Chinese
bluepok

Re: HELL公會各種惡行

Postby bluepok » Fri Jun 03, 2011 3:20 am

SNOOPY38 wrote:真的好好笑,什麼叫斷章取義,笑死人了!以為貼些爛圖就是你們做對了!
連小學生都不如!PkForever 在廣場亂殺你們的人,與我何干?
你家門口的母狗被人強姦了,我問是否你做的,你答是/否都沒分別,一定是你做的!
你的理論就是這樣了!
你連狗公都不如,早早死了算!你娘生錯了你!

阿呀 你又再跳針了
你現在沒梗了 你們什麼都拿不出來 只好一直罵人
你一直罵人 只會讓更多人看到你的嘴臉
你不要忘記喔 你們所說的那些話
因為在網路上 法律也是具有效力的
加油點好嗎 回去多練練幾年 要不要砍掉重練

我之前說的你都沒啥回應阿

你4月3日開BIGArcher去亂我們公會的人
要你跟 jerry談 你卻不要 他是他 我們是我們
可是你每次就想牽扯到我們全會
是你害你們全會被拖下水的
明明這件事可以簡簡單單解決 可是你卻想搞大

沒關係阿 我就每天發一篇
反正我想說的都說了

=========================================
HKP : 為什麼我打你們公會呀?
BIGArcher : 我沒有

我想用成簽名檔耶 你說好不好阿

因為有人自己打自己嘴巴

KBS

Postby KBS » Fri Jun 03, 2011 11:40 am

由美龍開始SNOOPY已經是一個連自己公會會員也會佔便宜的賤人
小弟作為當時曾經的會長也看不過去
加上雖然我沒有玩過巴龍
但聽說巴龍的時候SNOOPY也白木到被人KOS
所以說:SNOOPY你改過自新吧...

SNOOPY38

Postby SNOOPY38 » Sat Jun 04, 2011 2:00 pm

KBS wrote:由美龍開始SNOOPY已經是一個連自己公會會員也會佔便宜的賤人
小弟作為當時曾經的會長也看不過去
加上雖然我沒有玩過巴龍
但聽說巴龍的時候SNOOPY也白木到被人KOS
所以說:SNOOPY你改過自新吧...

佔便宜的賤人是你:KBS,你是白痴仔一定!全家都是賤種!
你要佔人便宜,人家就被你佔?你是三歲小孩嗎?你又來佔我便宜看看,真的廢話連篇!
你是曾經的會長?你乜水呀!我在美龍個盜叫什麼名字你都可能未知!
作大少少啦!我係你老豆,你仲唔去死,衰仔!
你快點改過自新,重新投胎做人啦!

龍族不是文字GAME,你們愛說廢話,說到夠,我不會浪費我的時間和你們傻的!
Dual 4 Priest - HKP(150 lvl)
Dual 4 Warrior - warriorhk(150 lvl)
Dual 4 Archer - Bigarcher(150 lvl)(Merchant)
Dual 4 Thief IRONTIGER(150 lvl)
Dual 4 Thief - Sheepandcat(150 lv)(Merchant)

KBS

Postby KBS » Sat Jun 04, 2011 2:42 pm

SNOOPY38 wrote:佔便宜的賤人是你:KBS,你是白痴仔一定!全家都是賤種!
你要佔人便宜,人家就被你佔?你是三歲小孩嗎?你又來佔我便宜看看,真的廢話連篇!
你是曾經的會長?你乜水呀!我在美龍個盜叫什麼名字你都可能未知!

龍族不是文字GAME,你們愛說廢話,說到夠,我不會浪費我的時間和你們傻的!

笑了...賊喊捉賊
我幾時佔你便宜?
比人講左D衰野出黎就咁樣..
你真係比起美龍既時候更加的__,___,____
你係其他玩家身上低收高賣我冇野講
但你對住自己會員都係咁我當時都忍得你多
當自己會員係水魚真係你先做得出
你果幾隻人咪就係類似>>SNOOPY18 SNOOPY28 SNOOPY38<<
有冇作大你心知肚明喇
snake june bacchus yin kevs heavenlytsubasa aqua baby van sammey hehehaha sallycc monsterx .....and more
雖然唔止咁少..但呢班元老你又記唔記得阿?
讀返幾年書..修好你D教養先喇
Last edited by KBS on Sat Jun 04, 2011 2:54 pm, edited 2 times in total.

queeniecute

Postby queeniecute » Sat Jun 04, 2011 5:02 pm

KBS wrote:
SNOOPY38 wrote:佔便宜的賤人是你:KBS,你是白痴仔一定!全家都是賤種!

笑了...賊喊捉賊
我幾時佔你便宜?
你果幾隻人咪就係類似>>SNOOPY18 SNOOPY28 SNOOPY38<<
有冇作大你心知肚明喇
snake june bacchus yin kevs heavenlytsubasa aqua baby van sammey hehehaha sallycc monsterx .....and more

佢把口好臭 :hmpf:
套一句台灣話 : 真是狗娘養的
呢d 叫老羞成怒 ^o^ 比人篤晒d 衰野出黎
死雞撐飯蓋完一輪後話唔再筆戰
好似呀黎先生明哥咁明知唔夠人爭獎自己又廢柴又唔瘀得咪宣佈唔攞獎lor~~ :greet:

SNOOPY38

Postby SNOOPY38 » Sat Jun 04, 2011 5:40 pm

KBS wrote:

笑了...賊喊捉賊
我幾時佔你便宜?
有冇作大你心知肚明喇

你真係on9到無人有!乜野叫低收高賣?你肯定係白痴仔!唔通你係高買低賣?
咁如果你係大迷執到LG,係米應該送比我呢?你都無成本!
呢個比喻,夠貼切啦卦,咁點解人地賣LG要幾萬RE架!
你唔好出街買野呀!所有店舖賣野,都係低買高賣架!你係屋企自閉好啦!

買賣你情我願!我賣得貴你可以找別人買,我收得平,你又可以唔賣,有人用鎗指住你,一定要同我交易咩?
咁你願意同我交易,就係公平交易,我現在都有出post 100re收g1 force bless shoes,呢d叫低買?
係全sever最高價呀!白痴仔!同我交易的人,係呢個SEVER最都有70-80人,有咁多人同我交易,唔通全是傻瓜?
屈人都要有道理先得架!下次唔好咁ON9啦!

我問你我盜係美龍叫乜名!你真係答唔出!我盜完全唔係叫SNOOPY,再問下人啦!垃圾!弓手又叫乜名呢?
所以你亦絕不是什麼前會長,作野都要有少少記憶,我話你知啦,會長係YIN,你絕不是他!他已不玩龍族。邊個同佢最friend呀?你又知唔知?又問下人啦!
而且,你講果D人,好多都不是同我同會的,會叫乜名你都可能未知,又問下人啦!笑死!

你係乜9會會長呀?大話精!真係笑死人!
Dual 4 Warrior - warriorhk(150 lvl)
Dual 4 Archer - Bigarcher(150 lvl)(Merchant)
Dual 4 Thief IRONTIGER(150 lvl)
Dual 4 Thief - Sheepandcat(150 lv)(Merchant)

KBS

Postby KBS » Sat Jun 04, 2011 10:14 pm

SNOOPY38 wrote:你真係on9到無人有!乜野叫低收高賣?你肯定係白痴仔!唔通你係高買低賣?
你唔好出街買野呀!所有店舖賣野,都係低買高賣架!你係屋企自閉好啦!

買賣你情我願!我賣得貴你可以找別人買,我收得平,你又可以唔賣,有人用鎗指住你,一定要同我交易咩?
咁你願意同我交易,就係公平交易,我現在都有出post 100re收g1 force bless shoes,呢d叫低買?
係全sever最高價呀!白痴仔!同我交易的人,係呢個SEVER最都有70-80人,有咁多人同我交易,唔通全是傻瓜?

我問你我盜係美龍叫乜名!你真係答唔出!我盜完全唔係叫SNOOPY,再問下人啦!垃圾!弓手又叫乜名呢?
所以你亦絕不是什麼前會長,作野都要有少少記憶,我話你知啦,會長係YIN,你絕不是他!他已不玩龍族。邊個同佢最friend呀?你又知唔知?又問下人啦!
而且,你講果D人,好多都不是同我同會的,會叫乜名你都可能未知,又問下人啦!笑死!

本來一開頭我好聲好氣咁勸你
你一回POST就講晒粗口又屈我作流料
GO HOME AND FCUK YOURSELF
U R JUST A LAME DICKHEAD
STOP BEING A MORON
係咪真係要開晒名貼晒相阿SNOOPY~TIGER~
你果幾隻人一係SNOOPYXX一係就TIGERXX
叫你要打全名?記住你叫SNOOPY唔夠?
何況你D冇咩貢獻既會員我記住你所有AC全名有咩用?
"買賣你情我願"~係~好岩阿~
但係對住唔知價既自己人..至少我會開返公價比佢唔會抽人水咁CHEAP
我的確唔係YIN本人~但係...睇相喇傻仔;)
唔好意思阿我就係佢最FD果幾個之一
好多野唔洗問人我都知架..唔洗再大我叫我問人
"好多人唔係同會"~乜你唔知所有人係SERVER開果時係同會架咩 :o?
只係後尾D人出去開新會自成一家之嘛
仲有咩野要我補充?
冇就收皮
queeniecute wrote:佢把口好臭 :hmpf:
好似呀黎先生明哥咁明知唔夠人爭獎自己又廢柴又唔瘀得咪宣佈唔攞獎lor~~ :greet:

唉佢呢D敗類真係...wt a shame
佢死都要屈我作流料
好在我有留返一張半張相者
而家有埋相唔知佢會點屈我呢呵/__\?
Attachments
Save 2008-11-21 0-7(275).jpg
Save 2008-9-15 4-21(202).jpg

queeniecute

Postby queeniecute » Sun Jun 05, 2011 2:45 am

KBS wrote:
SNOOPY38 wrote:你真係on9到無人有!乜野叫低收高賣?你肯定係白痴仔!唔通你係高買低賣?

本來一開頭我好聲好氣咁勸你
你一回POST就講晒粗口又屈我作流料
GO HOME AND FCUK YOURSELF
U R JUST A LAME DICKHEAD
STOP BEING A MORON
係咪真係要開晒名貼晒相阿SNOOPY~TIGER~
你果幾隻人一係SNOOPYXX一係就TIGERXX
叫你要打全名?記住你叫SNOOPY唔夠?
何況你D冇咩貢獻既會員我記住你所有AC全名有咩用?
"買賣你情我願"~係~好岩阿~
但係對住唔知價既自己人..至少我會開返公價比佢唔會抽人水咁CHEAP
我的確唔係YIN本人~但係...睇相喇傻仔;)
唔好意思阿我就係佢最FD果幾個之一
好多野唔洗問人我都知架..唔洗再大我叫我問人
"好多人唔係同會"~乜你唔知所有人係SERVER開果時係同會架咩 :o?
只係後尾D人出去開新會自成一家之嘛
仲有咩野要我補充?
冇就收皮
queeniecute wrote:佢把口好臭 :hmpf:

唉佢呢D敗類真係...wt a shame
佢死都要屈我作流料
好在我有留返一張半張相者
而家有埋相唔知佢會點屈我呢呵/__\?

我對我公會d 人好好 ^o^ 我公會d 人對我都好好 ^o^
我前2 日先100 re 賣走左塊db skin~
我唔夠material 換瑪瑙佢地都會 "比" 我~
洗扼架咩 ^_^ 無fd 咪要lor (Y)

SNOOPY38

Postby SNOOPY38 » Sun Jun 05, 2011 5:17 am

KBS:一開頭我好聲好氣咁勸你
話人賤人叫好聲好氣?咁我話你係賤種,ON9仔,係贊你呀!卜街,有無錯呀!

你唔流?我在會的時候,會長只有一個yin,你既然不是他,你就不要說什麼是前會長的態度同我說,你沒資格,你一日都沒有做過我會長,流到卜街!傻仔,一定是你!死傻西!

你話會員買野唔知價,你呢個理論又証明你係低能仔!
你出街買野,格價的責任係你自己,比喻你去百佳買件野,10元,之後見惠康做特價9元,咁你話百佳呃9你?通唔通先!
呢個道理係人都明白啦,係咪呀?傻西

屈9人亂說你同qq最似,你兩個結婚啦!兩個傻西真係天生一對,笑死人!

Return to “中文”