HELL 公會人員不斷作惡~ 殺掉無辜少女[附照片]

Chinese
bluepok

Re: HELL 公會人員不斷作惡~ 殺掉無辜少女[附照片]

Postby bluepok » Thu Jun 02, 2011 2:40 am

Hearts wrote:係Alchemist係度pk先!!!
佢個仆街...成日pk之後先p返佢...
個廢物被人打到要log out
之後仲要同會d人講有人pk
好心你啦...咁撚大個人...仲玩埋d on9野
唔係影左相就係證據
pk完之後被人殺返就影相...有咩意思
係就光明正大啦...打完人仲要叫人幫手
害埋自己會d人...

妳是老年癡呆症還是小屁孩
周年慶那次之後 我們會裡就很多人對月亮某些人不爽了
從我剛玩到現在 不斷的開小隻的亂 我知道妳們這些人都不會承認的
問問自己的良心吧 自己到底做了什麼 還可以在這裡大放厥詞

不要只會說別人 我們只是想好好享受遊戲 但是有人就是想要來挑戰我們的耐性
等到我們反擊 又在那邊鬼吼鬼叫 小屁孩 喔
說什麼 要我們人退會就沒事 那 HKP 問候我們一堆人的雙親 是不是也要退會
可以留點口德嗎 玩遊戲耶 一定要驚動人家雙親? 讓你雙親知道 你會如何?
到時候下十八層地獄 好像是我們害的 這我們可擔不起阿
不過 我想妳們這些人是沒有什麼想像力的

hannie66

Re: HELL 公會人員不斷作惡~ 殺掉無辜少女[附照片]

Postby hannie66 » Thu Jun 02, 2011 5:56 am

以為我們想打嗎
那個垃圾不止打queenie 我也被打......屠皮也被亂
問怹怹說只要是台灣公會全部都打~ 除非你退會
笑話 都你在說
當垃圾要清人時會有理由嗎 還不是找一些藉口
都不想想拜國就是因為這樣而無法強大
真不知想什麼 頭腦裝屎嗎~
Last edited by hannie66 on Thu Jun 02, 2011 4:14 pm, edited 1 time in total.

queeniecute

Postby queeniecute » Fri Jun 03, 2011 12:28 pm

我DIU 你3 條死小學雞~
我明貼圖唱衰你地垃圾公會
好好笑, 我被踢出公會 ?
是我不屑留在垃圾公會好嗎 ?
是我自己出會的
說話前用一用你比正常人小或是根本就沒有的腦部想一想好嗎 ?
不要獻醜
一路以黎我都無正面同佢衝突
佢女友煩關我事 ?
鷓撚野下話 ? DIU 你3 條陷家產唔好撚屈得就屈
我無做過就係無做過, 我無撚話過佢條女任何野
小學雞口臭得罪我先就係人都知
JACKO 玩屈我牆頭草2 邊擺下話
JACKO 自己親口同我講一樣唔撚妥條垃圾
你地而家要夾埋一齊屈我無問題
只不過比我睇到你地得果3.4 丁友仔GE 垃圾公會有幾咁假
唔好係我個貼到講到我 一次又一次咁樣DIU 7佢
我無撚做過, 佢忍我 ?
我忍9 佢成撚日串9 我TT 低就真
DIU 你老味我TT 低又關你鳩事呀?
呀姐我係唔鐘意升LEVEL 你唔撚抵得 ?
問題係 : 關你撚事 ?
佢唔係成撚日無啦啦串9 我TT 低我都廢撚事同D 垃圾嘈
而家黎屈9 我日日串佢佢忍我 ?
你地3 條木咀死去拍戲啦咁撚好戲

KBS

Postby KBS » Fri Jun 03, 2011 12:43 pm

call me too when u guys pk snoopy:D

queeniecute

Postby queeniecute » Fri Jun 03, 2011 12:45 pm

KBS wrote:call me too when u guys pk snoopy:D

STARTED :angry:
BTW YOUR IN GAME NAME IS? :W:

Jacko

Postby Jacko » Fri Jun 03, 2011 12:45 pm

本來完全懶得回覆你們, 我pk你們那次, 是因為你們那個TWisGooooD想在城殺我, 那我就找你們會的人在mmd陪我玩一會, 不過我不想再說了, 因為你們那些人只會找了人麻煩之後, 別人還擊時, 就拍幾張相片來說別人的不是, 還有那個queenie說我什麼牆頭草2邊擺下, 真是不明白你, 人多大了, 我是有不爽HKP有時候過份自大 那又如何, 每個地方總有一些這類人, 不喜歡就少跟他說話不就行了, 你退會之後的行為我亦感到不爽就是, 我有跟你問原因, 你就完全不理說一定會pk, 那我根本不再需要跟你說什麼. 要pk的話亦會奉陪, 還有那些不知道2會真正問題所在的人, 別說到自己真的明白, 2會的仇恨是累積下來的, 字就打到這裡, 我不喜歡解釋完又解釋. 各人有各人那一套.

bluepok

Postby bluepok » Fri Jun 03, 2011 1:08 pm

Jacko wrote:本來完全懶得回覆你們, 我pk你們那次, 是因為你們那個TWisGooooD想在城殺我, 那我就找你們會的人在mmd陪我玩一會, 不過我不想再說了, 因為你們那些人只會找了人麻煩之後, 別人還擊時, 就拍幾張相片來說別人的不是, 還有那個queenie說我什麼牆頭草2邊擺下, 真是不明白你, 人多大了, 我是有不爽HKP有時候過份自大 那又如何, 每個地方總有一些這類人, 不喜歡就少跟他說話不就行了, 你退會之後的行為我亦感到不爽就是, 我有跟你問原因, 你就完全不理說一定會pk, 那我根本不再需要跟你說什麼. 要pk的話亦會奉陪, 還有那些不知道2會真正問題所在的人, 別說到自己真的明白, 2會的仇恨是累積下來的, 字就打到這裡, 我不喜歡解釋完又解釋. 各人有各人那一套.

不想回就不要回阿 你自己做什麼事情自己清楚...
TWisGooooD 在 "城裡想殺你" 照你的理論 那不是壓等嗎? 你忘了另一篇嗎? 可笑...
你跟HKP一個樣 都不去找當事人 專跑去亂其他人. 我請問你 關他們什麼事?
你拿我們壓等 我都沒去找你了 你隔天還去亂她們 根本想找藉口
如果被你們亂過的那些人跑去亂你們 你又要哭嗎? 加油點好嗎...
Last edited by bluepok on Fri Jun 03, 2011 1:51 pm, edited 2 times in total.

queeniecute

Postby queeniecute » Fri Jun 03, 2011 1:19 pm

Jacko wrote:本來完全懶得回覆你們, 我pk你們那次, 是因為你們那個TWisGooooD想在城殺我, 那我就找你們會的人在mmd陪我玩一會, 不過我不想再說了, 因為你們那些人只會找了人麻煩之後, 別人還擊時, 就拍幾張相片來說別人的不是, 還有那個queenie說我什麼牆頭草2邊擺下, 真是不明白你, 人多大了, 我是有不爽HKP有時候過份自大 那又如何, 每個地方總有一些這類人, 不喜歡就少跟他說話不就行了, 你退會之後的行為我亦感到不爽就是, 我有跟你問原因, 你就完全不理說一定會pk, 那我根本不再需要跟你說什麼. 要pk的話亦會奉陪, 還有那些不知道2會真正問題所在的人, 別說到自己真的明白, 2會的仇恨是累積下來的, 字就打到這裡, 我不喜歡解釋完又解釋. 各人有各人那一套.

你算吧啦, 你成日開imlenglui 去pk 台會, 我親眼係公會入面睇住你自己講出黎, 唔好講到自己大仁大義, 我一早已經同你講過我終有一日會忍唔到佢, 你問果時佢已經同我地開緊波, 你仲覺得有需要去慢慢解釋?
唔該唔好係到分化我同台會, 我同台會d 人玩得好開心, 因為佢地好團結, 公會有事一定會幫, 同樣我入得台會我就會忠於自己公會, 台會不嬲都比你地pk 開, 我係台會ge 人我幫佢地你不爽咁又點 ? 我自己做番我自己, 邊面岩我幫邊面, 又唔見果時你地hkp 話打台灣我幫手 ? 我第1 句已經話唔反對但唔幫手, 而家台灣會比人pk 我一定幫手 !!!你地位hkp 一係就自己一個人升lvl , 同會都唔party, 一係開隻賊黎吸我問佢借+ 攻披就裝聾扮啞, 我自問係hell 公會都算元老級, melvin 都係比佢迫走 ! 你地唔問下點解hell 公會收極都係咁小人, 問題係邊, 點解d 人係咁走, 反而係到屈我生豬肉 ?

duckweed

Postby duckweed » Sat Jun 04, 2011 3:21 am

delete
Last edited by duckweed on Wed Jun 29, 2011 9:11 pm, edited 1 time in total.

Return to “中文”