UI does not work

If you have seen/encountered any ingame bug, please report it here, so it can be identified and fixed asap.
e8180kimo
Posts: 150
Joined: Sun May 12, 2013 8:41 pm

UI does not work

Postby e8180kimo » Thu Jan 26, 2017 3:56 am

My UI does not work anymore.
The file is still under UI folder though.
If you want to be a jerk in-game, fine...let's be a jerk

User avatar
bminickw
Posts: 835
Joined: Fri Jun 14, 2013 9:27 pm

Re: UI does not work

Postby bminickw » Thu Jan 26, 2017 4:06 am

Same...
Streaming Dragon Raja Gameplay -- https://www.twitch.tv/bminickwtv

e8180kimo
Posts: 150
Joined: Sun May 12, 2013 8:41 pm

Re: UI does not work

Postby e8180kimo » Thu Jan 26, 2017 4:21 am

bminickw wrote:Same...


:trade: :trade: :trade: :trade: :trade: :trade: '-_-
If you want to be a jerk in-game, fine...let's be a jerk

mewraja
Posts: 355
Joined: Fri Jul 08, 2016 12:30 am

Re: UI does not work

Postby mewraja » Fri Jan 27, 2017 1:20 pm

I can confirm the same.
Neither my wizard nor my priest UI is showing on screen.


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest