Tailoring

If you have seen/encountered any ingame bug, please report it here, so it can be identified and fixed asap.
User avatar
sy01
Posts: 36
Joined: Sat Jul 12, 2014 11:19 pm

Tailoring

Postby sy01 » Thu Feb 11, 2016 7:01 pm

I tried to make 20 caps as the very first task from the npc. Then I bought "Scissors" to equip to make the caps, it failed and said "you need to equip yourself with a scissor"... bug :help:
-Hummingbird
Image

User avatar
sy01
Posts: 36
Joined: Sat Jul 12, 2014 11:19 pm

Re: Tailoring

Postby sy01 » Thu Feb 11, 2016 7:08 pm

nvm... i just tried it again without equipping the scissor and it worked... kinda confusing... lol
-Hummingbird
Image

User avatar
GMSignPainter
Site Admin
Posts: 2544
Joined: Fri Oct 09, 2009 10:18 pm
Location: Lyon - France
Contact:

Re: Tailoring

Postby GMSignPainter » Thu Feb 11, 2016 8:33 pm

sy01 wrote:nvm... i just tried it again without equipping the scissor and it worked... kinda confusing... lol

I thought we fixed it o.o

User avatar
sy01
Posts: 36
Joined: Sat Jul 12, 2014 11:19 pm

Re: Tailoring

Postby sy01 » Tue Feb 16, 2016 7:14 am

BTW, same thing with cooking... at least on my machine it's not working properly.
Im in windows 7
-Hummingbird
Image

User avatar
GMSignPainter
Site Admin
Posts: 2544
Joined: Fri Oct 09, 2009 10:18 pm
Location: Lyon - France
Contact:

Re: Tailoring

Postby GMSignPainter » Tue Feb 16, 2016 10:26 am

I will check but that's weird, we should have fixed that bug.
And it has nothing to do with your machine, don't worry.


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests